ЧЕСНОСТА Е НАЈДОБРАТА ОСОБИНА НА ДАРКО, ВЕЛИ МАЈА ПАНЧЕВА, КОЈА СО СОПРУГОТ СЛАВИ СРЕБРЕН ЈУБИЛЕЈ