датум за преговори

Таг
2Вести

ЗАЕВ НАЈАВИ ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ ОТКАКО МАКЕДОНИЈА НЕ ДОБИ ДАТУМ ЗА ПРИСТАПНИ ПРЕГОВОРИ СО ЕУ

ЕВРОПСКАТА УНИЈА ЈА ИЗВИСИ МАКЕДОНИЈА ЗА ДАТУМОТ, СЛЕДНА ШАНСА ВО МАЈ