Дедо Мраз

Таг
15Вести

ТРИ ТЕОРИИ ЗА ТОА КАКО НАСТАНАЛА ТРАДИЦИЈАТА ПРЕД БОЖИК ДА МУ СЕ ОСТАВААТ КОЛАЧИ НА ДЕДО МРАЗ ПОД ЕЛКАТА

ИРСКИОТ ПРЕМИЕР ОБЈАВИ ВО ПАРЛАМЕНТОТ ДЕКА ДЕДО МРАЗ ДОБИЛ ДОЗВОЛА ЗА ВЛЕЗ ВО ЗЕМЈАТА

ПРЕТСТАВАТА „ПРИКАЗНА ЗА ФАМИЛИЈАТА МРАЗ“ ПРЕМИЕРНО ВО КИНО МИЛЕНИУМ НА 23 И 24 ДЕКЕМВРИ

НОВОГОДИШНА ИНТЕРАКТИВНА ПРЕТСТАВА ЗА ДЕЦА „ДАЛМАТИНКО И ДЕДО МРАЗ“ ВО МНТ

СТОТИЦИ ДЕДО МРАЗОВЦИ ТРЧАА НИЗ СКОПЈЕ – ФОТОГАЛЕРИЈА

НОВОГОДИШНА ПРЕТСТАВА СО ДЕДО МРАЗ УТРЕ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

КУРТ РАСЕЛ САКА ДА СЕ ПЕНЗИОНИРА СО УЛОГАТА НА ДЕДО МРАЗ

НА ПРИРОДАТА Ѝ ТРЕБА НАША ПОМОШ, ВЕЛИ ДЕДО МРАЗ ВО НОВОГОДИШНАТА ПОРАКА

ДА СЕ КАЖЕ ВИСТИНАТА ЗА ДЕДО МРАЗ Е ПРЕКРШОК, ПРЕСУДИ ШПАНСКИ СУД