дефицит

Таг
2Вести

КИНА ПРОИЗВЕДУВА СЕКС КУКЛИ ЗА ДА НАДОМЕСТИ ЗА ДЕФИЦИТ НА ЖЕНСКО НАСЕЛЕНИЕ

ПОСКАПУВАЊЕ НА ДИЗЕЛОТ И ПОВЕЌЕ ПАРИ ЗА ПЛАТИ НОСИ БУЏЕТОТ ЗА 2018 ГОДИНА