Дејан Трајкоски

Таг
2Вести

ФИЛМ, МУЗИКА И ПОЕЗИЈА СЕ СПОЈУВААТ ВО ОНЛАЈН НАСТАН ИНСПИРИРАН ОД ВИМ ВЕНДЕРС И РОБЕРТО БЕЊИНИ

ХУМОРОТ НЕ СЕ УЧИ ДА СЕ ПИШУВА, ВЕЛИ БУГАРСКИОТ ПИСАТЕЛ ПОПОВ, ЛАУРЕАТ НА „ПРО-ЗА БАЛКАН“