12 ГОДИНИ ЧЕКАВ ДА ЈА ПРОМОВИРАМ „ДЕЈГИДИ ЛУДИ МЛАДИ ГОДИНИ“, РЕЧЕ ЛАМБЕ АЛАБАКОВСКИ ЗА ПРЕРАБОТКАТА НА НАРОДНАТА ПЕСНА