Дејв Гахан

Таг
2Вести

СМРТТА НА ФЛЕЧ И СНИМАЊЕТО НА НОВИОТ АЛБУМ ПОВТОРНО НÈ ЗБЛИЖИЈА, ВЕЛАТ ЧЛЕНОВИТЕ НА „ДЕПЕШ МОД“

„ДЕПЕШ МОД“ ГИ НАЈАВИ ПРВИТЕ КОНЦЕРТИ И АЛБУМ ПО СМРТТА НА ЕНДИ ФЛЕЧЕР