Дејвид Гилмор

Таг
2Вести

ДЕЈВИД ГИЛМОР ОД „ПИНК ФЛОЈД“ СИ ГИ ПРОДАДЕ ГИТАРИТЕ ЗА ДА ЈА ПОМОГНЕ БОРБАТА ПРОТИВ КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ

ДЕЈВИД ГИЛМОР ОД „ПИНК ФЛОЈД“ ЈА ПРОДАВА ЛИЧНАТА ЗБИРКА СО 120 ГИТАРИ