Дејвид Хокни

Таг
2Вести

СЛИКА НА ХОКНИ ПОСТИГНА СВЕТСКИ РЕКОРД ЗА НАЈСКАПО ПРОДАДЕНО ДЕЛО ОД ЖИВ УМЕТНИК

ДЕЈВИД ХОКНИ НА АЈПАД ДИЗАЈНИРАШЕ ВИТРАЖ ЗА КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА