Делегација на ЕУ

Таг
2Вести

ОД ДЕНЕС ДО НЕДЕЛА ПРВО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ НА ЕВРОПСКИ АНИМИРАНИ ФИЛМОВИ

100. ИЗВЕДБА НА „ЦВЕТНАТА УЛИЦА“ ВО ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ