МИ СЕ ДОПАЃА ШТО ЛУЃЕТО МИСЛАТ ДЕКА МОЈАТА ОБЛЕКА Е ГРДА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „БАЛЕНСИЈАГА“