АМБИЕНТОТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПАНАЃУРИ ПРЕНЕСЕН ВО СКОПЈЕ НА ПРОСЛАВАТА НА 4 ЈУЛИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)