НАРКОМАН, ЗАТВОРЕНИК, БОКСЕР, АКТЕР – ЧУДЕСНИОТ ЖИВОТ НА ДЕНИ ТРЕХО Е ТЕМА НА НОВ ДОКУМЕНТАРЕЦ