ВОЗБУДЕН СУМ ШТО И ГОДИНАВА ЌЕ ГИ ИЗРАДУВАМЕ ДЕЦАТА СО АТИПИЧЕН РАЗВОЈ НА НАСТАНОТ „ПОВТОРНО ЗАЕДНО“, ВЕЛИ ДЕНИС ЈАНКУЛОВСКИ-КОСМОНАУТКО