Денот на жената

Таг
4Вести

ГОЦЕ ЦВЕТАНОВСКИ ГО ОБЈАВИ ПРВИОТ КРАТОК ТРЕЈЛЕР ЗА СВОЈОТ ПРВ ИГРАН ФИЛМ „ДЕНОТ НА ЖЕНАТА“

НА СЕТ БЕВМЕ И ПО ЦЕЛИ НОЌИ, НО СНИМАЊЕ ФИЛМ Е СЛАТКА МАКА, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ ГОЦЕ ЦВЕТАНОВСКИ ЗА СВОЈОТ ПРВ ИГРАН ФИЛМ „ДЕНОТ НА ЖЕНАТА“

ЕКИПАТА ОД МАКЕДОНСКИОТ СПОТ НА „ФЕЈТ НОУ МОР“ СЕ ОБЕДИНИ ВО ПРВИОТ ИГРАН ФИЛМ НА ГОЦЕ ЦВЕТАНОВСКИ, „ДЕНОТ НА ЖЕНАТА“

ВИСКИТО „ЏОНИ ВОКЕР“ ДОБИВА ЖЕНСКА ВЕРЗИЈА – „ЏЕЈН ВОКЕР“