КРЕМ НАУТРО И ДА НЕ СЕ КОРИСТИ ШМИНКА – СОВЕТИ ОД ДЕРМАТОЛОЗИТЕ КАКО ДА СЕ ЗАШТИТИ КОЖАТА ПРИ НОСЕЊЕ МАСКА