МЕЛАНИЈА ТРАМП ГИ ПОСЕТИ ДЕЦАТА-МИГРАНТИ ВО ЈАКНА СО НАТПИС „НЕ МИ Е ГАЈЛЕ, А ТЕБЕ?“