деца со посебни потреби

Таг
3Вести

ВЕЛЕШКИ УЧЕНИЦИ БЕСПЛАТНО ГО ПОДЕЛИЈА НИВНИОТ ИЗУМ „РИНГОБИТ“, КОЈ ПОМАГА ВО СОВЛАДУВАЊЕТО МАТЕМАТИЧКИ ВЕШТИНИ

ЗОРИЦА ЗАЕВА НА МОДНА РЕВИЈА ЗА ПОДДРШКА НА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

НЕ Е ВАЖНА ЗОРИЦА КАКО МАНЕКЕНКА, ТУКУ ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ, ВЕЛИ СОПРУГАТА НА ПРЕМИЕРОТ