детска претстава

Таг
2Вести

ПАРИТЕ ОД ПРОДАДЕНИТЕ БИЛЕТИ ЗА ДЕТСКАТА ПРЕТСТАВА „ОПЕРАТА НА ШУМСКИТЕ ЖИВОТНИ“ ЌЕ БИДАТ ДОНИРАНИ ВО ХУМАНИ ЦЕЛИ

НОВОГОДИШНА ИНТЕРАКТИВНА ПРЕТСТАВА ЗА ДЕЦА „ДАЛМАТИНКО И ДЕДО МРАЗ“ ВО МНТ