детска серија

Таг
4Вести

„ЗОКИ ПОКИ“ ЌЕ СЕ ЕМИТУВА ВО ЦЕЛА СКАНДИНАВИЈА, НО ВТОРА СЕЗОНА НЕМА ДА СЕ СНИМА

„ДАЈТЕ МУЗИКА“ И ВО ВТОРАТА СЕЗОНА СОЗДАДЕ НОВИ И ПРОМОВИРАШЕ СТАРИ МАКЕДОНСКИ ХИТОВИ

НОВАТА ДЕТСКА ТВ-СЕРИЈА „ЗОКИ ПОКИ“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА 4 МАЈ

ПО 27 ГОДИНИ, СЕ СНИМААТ НОВИ ЕПИЗОДИ ОД ДЕТСКИОТ СЕРИЈАЛ „ДАЈТЕ МУЗИКА“