Детски културен центар „Карпош“

Таг
2Вести

ДЕЦА ОД СКОПСКИТЕ ГРАДИНКИ ЌЕ ЦРТААТ НА АСФАЛТ НА 23 МАЈ ВО ДЕТСКИОТ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР „КАРПОШ“

ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ БАРА 18 ДЕЦА НА АУДИЦИИ ЗА МЈУЗИКЛОТ „ЗЕМЈА ВО КОЈА НЕ СЕ СТИГНУВА“