„Девојката во пајакова мрежа“

Таг
2Вести

„ДЕВОЈКАТА ВО ПАЈАКОВА МРЕЖА“ ОД ДЕНЕСКА ВО СИНЕПЛЕКС

КРАЈОТ НА „ДЕВОЈКАТА ВО ПАЈАКОВА МРЕЖА“ МЕ ОСТАВИ БЕЗ ЗДИВ, ВЕЛИ КЛЕР ФОЈ ЗА УЛОГАТА НА ЛИЗБЕТ САЛАНДЕР