Џаред Лето

Таг
4Вести

„ГУЧИ“ ГО ПРЕТВОРИ БУЛЕВАРОТ ХОЛИВУД ВО МОДНА ПИСТА ЗА СВОЈАТА РЕВИЈА

АРОНОФСКИ И ЛЕТО ЌЕ СЕ СПОЈАТ ВО ХОРОР 20 ГОДИНИ ПО „РЕКВИЕМ ЗА ЕДЕН СОН“

ЏАРЕД ЛЕТО ЌЕ ГО ГЛУМИ ЕНДИ ВОРХОЛ

ЏАРЕД ЛЕТО СЕ ШОКИРАЛ ОД СВЕТОТ ОТКАКО ПОМИНАЛ 12 ДЕНА МЕДИТИРАЈЌИ ВО ПУСТИНА