Џастин Трудо

Таг
2Вести

МАРИХУАНАТА Е ЛЕГАЛНА ВО КАНАДА, ДРЖАВАТА ОЧЕКУВА ГОДИШЕН ПРИХОД ОД 400 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

НИКОЛА ДИМИТРОВ СО СТИЛ НА ЏАСТИН ТРУДО ВО СТРУМИЦА