СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЏЕЗОТ ВЕЧЕРВА ЌЕ СЕ ОДБЕЛЕЖИ СО ЏЕЗ-ХЕПЕНИНГ ВО ФИЛХАРМОНИЈА