Џеф Голдблум

Таг
3Вести

„ПРАДА“ АНГАЖИРАШЕ ХОЛИВУДСКИ АКТЕРИ КАКО МАНЕКЕНИ ЗА РЕВИЈАТА ВО МИЛАНО

ОРИГИНАЛНАТА ЕКИПА ОД „ПАРКОТ ЈУРА“ ЌЕ СЕ ОБЕДИНИ ВО НОВ ФИЛМ

ОГРОМНИОТ ПОЛУРАЗГОЛЕН ЏЕФ ГОЛДБЛУМ ГО ЗБУНИ ЛОНДОН