Џеј Џеј Абрамс

Таг
3Вести

ЕМОЦИИ И НОСТАЛГИЈА НА СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА НА „ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

КЕРИ ФИШЕР „ОЖИВЕАНА“ ВО „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР“

ПО 42 ГОДИНИ И ДЕВЕТ ФИЛМОВИ ДОЈДЕ КРАЈОТ НА СЕРИЈАЛОТ „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“