Џеј Рамадановски

Таг
3Вести

УЧЕВ ЗА ЖИВОТОТ НА ЏЕЈ ОД НЕГОВИТЕ СОСЕДИ, ВЕЛИ АКТЕРОТ БАЈРАМ СЕВЕРЏАН КОЈ ВО ФИЛМОТ „НЕДЕЛА“ ГО ИГРА ТАТКОТО НА РАМАДАНОВСКИ

ФИЛМОТ „НЕДЕЛА“ ЗА СРПСКИОТ ФОЛК ПЕЈАЧ ЏЕЈ ОД 26 ЈАНУАРИ ИГРА ВО СКОПЈЕ