Џејк Пол

Таг
2Вести

БОКСЕРСКИОТ МЕЧ НА МАЈК ТАЈСОН И ЈУТЈУБЕРОТ ЏЕЈК ПОЛ ЌЕ БИДЕ ОД ПРОФЕСИОНАЛЕН РАНГ, ЌЕ ИМА ОСУМ РУНДИ

ТАЈСОН ЗАКАЖА БОКСЕРСКИ МЕЧ СО ЈУТЈУБЕРОТ ЏЕЈК ПОЛ И ЌЕ СЕ ВРАТИ ВО РИНГ НА 58 ГОДИНИ