СТИНГ Е ПРВАТА СВЕТСКА МУЗИЧКА ЅВЕЗДА КОЈА ЌЕ СЕ ОБИДЕ ДА ГО НАПОЛНИ СТАДИОНОТ „ТОШЕ ПРОЕСКИ“