„Џејсм Бонд“

Таг
3Вести

МИСЛЕВ ДЕКА НИКОГАШ НЕМА ДА ИЗЛЕЗЕ, ВЕЛИ ДАНИЕЛ КРЕГ ПРЕД ВЕЧЕРАШНАТА ПРЕМИЕРА НА НОВИОТ БОНД ФИЛМ

ПО ТРИ ОДЛОЖУВАЊА, „НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ“ ПРЕМИЕРНО НА 28 СЕПТЕМВРИ

ТОМ ХАРДИ БИ БИЛ ОДЛИЧЕН ЏЕЈМС БОНД ПО КРЕГ, ВЕЛИ ПИРС БРОСНАН