ВО ПОЖАРИТЕ ВО КАЛИФОРНИЈА ГОРАТ И ДОМОВИ НА ХОЛИВУДСКИ ЅВЕЗДИ, УНИШТЕН И СЕТОТ НА СЕРИЈАТА „ЗАПАДЕН СВЕТ“