ПОЧНУВА ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЗА МЛАДИ, ЏИФОНИ МАКЕДОНИЈА, ЌЕ ИМА УЧЕСНИЦИ ОД ОСУМ ДРЖАВИ