Џо Кокер

Таг
2Вести

КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ ГО СЛАВЕШЕ ЏО КОКЕР СО АВТЕНТИЧНА ИЗВЕДБА НА БЕНДОТ НА ПЕТАР ИСИРОВ

ВЕЧЕР ПОСВЕТЕНА НА ЏО КОКЕР Е ПРВИОТ НАСТАН ОД КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ ЗА ОВАА ГОДИНА