Џоан Колинс

Таг
2Вести

НЕ МИ БЕШЕ ВАЖНО ДАЛИ ЌЕ ИЗГУБАМ ВО ТЕПАЧКА СО КРИСТЛ, КАЖА ЅВЕЗДАТА НА „ДИНАСТИЈА“, ЏОАН КОЛИНС

ЛЕГЕНДАРНАТА СЕРИЈА ОД 80-ТЕ „ДИНАСТИЈА“ СЕ ВРАТИ СО НОВА ЕКИПА