Џоди Фостер

Таг
2Вести

ЕЈЧ-БИ-О ЈА НАЈАВИ ЧЕТВРТАТА СЕЗОНА НА „ВИСТИНСКИ ДЕТЕКТИВ“ ЗА 2023

ЏЕНИФЕР ЛОРЕНС И ЏОДИ ФОСТЕР МЕСТО КЕЈСИ АФЛЕК ЌЕ ГИ ПРЕТСТАВАТ НАЈДОБРИТЕ АКТЕРКИ НА ОСКАРИТЕ