Џон Бон Џови

Таг
3Вести

ЏОН БОН ЏОВИ ПОТВРДИ ДЕКА СИНОТ ЏЕЈК СЕ ОЖЕНИЛ СО АКТЕРКАТА МОЛИ БОБИ БРАУН НА ИНТИМНА ЦЕРЕМОНИЈА

АКТЕРКАТА МИЛИ БОБИ БРАУН СЕ ОМАЖИ СО СИНОТ НА ЏОН БОН ЏОВИ

РИЧИ САМБОРА СИ ЗАМИНА СРЕДЕ ТУРНЕЈА СО 80 РАСПРОДАДЕНИ КОНЦЕРТИ, НО НЕМАМ ПРОБЛЕМ СО НЕГО, РЕЧЕ ЏОН БОН ЏОВИ ЗА ДОКУМЕНТАРНАТА СЕРИЈА ЗА БЕНДОТ