Џон Лајдон

Таг
2Вести

ПАНК ИКОНАТА ЏОН ЛАЈДОН И НОРА ФОРСТЕР ПОМИНАА ВО БРАК 44 ГОДИНИ, ПОРАДИ НЕА САКАШЕ ДА НАСТАПИ И НА ЕВРОВИЗИЈА

БИВШИОТ ПЕЈАЧ НА „СЕКС ПИСТОЛС“, ЏОН ЛАЈДОН, БИ МОЖЕЛ ДА ЈА ПРЕТСТАВУВА ИРСКА НА ЕВРОВИЗИЈА