Џон Ленон

Таг
11Вести

ПОЛ МАКАРТНИ СО ПОМОШ НА ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЈА СОЗДАЛ ПОСЛЕДНАТА ПЕСНА НА „БИТЛС“

ЖАН-МАРК ВАЛЕ ЌЕ СНИМА ФИЛМ ЗА ЏОН ЛЕНОН И ЈОКО ОНО

ЈОКО ОНО ЈА ОБЈАВИ НОВАТА ВЕРЗИЈА НА „ЗАМИСЛИ“, ОТКАКО ПО 46 ГОДИНИ Ѝ БЕШЕ ПРИЗНАТО КОАВТОРСТВО НА ПЕСНАТА

ЗАЕДНИЧКА СВИРКА НА СИНОВИТЕ НА ЏОН ЛЕНОН И ПОЛ МАКАРТНИ

ЈОКО ОНО ЌЕ ИЗДАДЕ АЛБУМ НА 85 ГОДИНИ ЗА ДА ЈА ШИРИ ПОРАКАТА НА МИРОТ

УКРАДЕНИТЕ ДНЕВНИЦИ НА ЏОН ЛЕНОН СЕ НАЈДЕНИ ВО БЕРЛИН