Џон Питерс

Таг
2Вести

ПАМЕЛА АНДЕРСОН ГО ОСТАВИЛА СОПРУГОТ ПО 12 ДЕНА БРАК

35 ГОДИНИ ЈА ЧЕКАВ ПАМЕЛА, ВЕЛИ НОВИОТ СОПРУГ НА ИКОНАТА НА „ПЛЕЈБОЈ“