ЛИЈАМ ГАЛАГЕР ОД „ОЕЈЗИС“ И ЏОН СКВАЈР ОД „СТОУН РОУЗИС“ ОБЈАВИЈА ДЕКА СНИМИЛЕ АЛБУМ КАКО ДУО