Џон Сноу

Таг
2Вести

ЕЈЧ-БИ-О РАЗВИВА СЕРИЈА ЗА ЏОН СНОУ КАКО ПРОДОЛЖЕНИЕ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“

ПИТЕР ДИНКЛИЏ ВЕЛИ ДЕКА Е ВИСТИНСКО ВРЕМЕ ДА ЗАВРШИ „ИГРА НА ТРОНОВИ“