„ЏОН ВИК 3“ ГО СИМНА „ОДМАЗДНИЦИ 4“ ОД ВРВОТ, УШТЕ 170 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ДО РЕКОРДОТ НА „АВАТАР“