Џони Деп

Таг
22Вести

ЏОНИ ДЕП НАСЛИКА КОЛЕКЦИЈА КОЈА Ѝ ЈА ПОСВЕТИ НА ПОРАНЕШНАТА ПАРТНЕРКА ВАНЕСА ПАРАДИ

ЏОНИ ДЕП И ЏЕФ БРИЏИС ЌЕ БИДАТ САТАНА И ГОСПОД ВО НОВИОТ ФИЛМ НА ТЕРИ ГИЛИЈАМ

ЏОНИ ДЕП ГО РЕЖИРА ПРВИОТ ФИЛМ ОД 1997, ВО АКТЕРСКАТА ЕКИПА Е И АЛ ПАЧИНО

ВЕЌЕ НЕМАМ ПОТРЕБА ОД ХОЛИВУД, ВЕЛИ ЏОНИ ДЕП

ЏОНИ ДЕП ЌЕ ОБЈАВИ АЛБУМ СО ЛЕГЕНДАРНИОТ ГИТАРИСТ ЏЕФ БЕК

МИ ГО ВРАТИЈА ЖИВОТОТ НАЗАД, КАЖА ЏОНИ ДЕП ОТКАКО ГО ДОБИ СУДСКИОТ СПОР СО БИВШАТА СОПРУГА АМБЕР ХЕРД

ДЕП МЕ ТЕПАШЕ КОГА БЕШЕ ПОД ДЕЈСТВО НА АЛКОХОЛ И ДРОГИ, СВЕДОЧЕШЕ АМБЕР ХРД

НИКОГАШ НЕ СУМ УДРИЛ ЖЕНА, СВЕДОЧЕШЕ ЏОНИ ДЕП НА СУДЕЊЕТО ПРОТИВ БИВШАТА СОПРУГА АМБЕР ХРД

ПОЧНУВА ВТОРАТА РУНДА ОД СУДЕЊЕТО ЗА КЛЕВЕТА, НА КОЕ ЏОНИ ДЕП БАРА 50 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОД БИВШАТА СОПРУГА АМБЕР ХРД

ХОЛИВУД МЕ БОЈКОТИРА, ОЧЕКУВАМ ДА СЕ ЧЕСНИ КОН МЕНЕ, ВЕЛИ ЏОНИ ДЕП