Џорџ Милер

Таг
2Вести

АНЈА ТЕЈЛОР-ЏОЈ ЌЕ БИДЕ ПОМЛАДАТА ВЕРЗИЈА НА ШАРЛИЗ ТЕРОН ВО ПРИКВЕЛОТ НА „ЛУДИОТ МАКС“

ЌЕ СЕ СНИМА ПЕТТИ ФИЛМ ОД СЕРИЈАЛОТ „ЛУДИОТ МАКС“