Џулијан Асанж

Таг
2Вести

ЏУЛИЈАН АСАНЖ СЕ ОЖЕНИ ВО ЗАТВОР ВО ТЕРМИНОТ ЗА ПОСЕТИ

ЏУЛИЈАН АСАНЖ ДОБИЛ ДВЕ ДЕЦА ДОДЕКА СЕ КРИЕЛ ВО АМБАСАДАТА НА ЕКВАДОР