ОРКЕСТАРОТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ СВИРИ НА ОТВОРАЊЕТО НА ОХРИДСКО ЛЕТО СО ЛИТВАНСКИОТ ВИОЛИНИСТ РАХЛИН