Ди-Ем-Екс

Таг
2Вести

ЛЕГЕНДАРНИОТ РАПЕР ДИ-ЕМ-ЕКС ПОЧИНА НА 50 ГОДИНИ ПО СРЦЕВ УДАР

ЛЕГЕНДАРНИОТ РАПЕР ДИ-ЕМ-ЕКС ВО ТЕШКА СОСТОЈБА ПО ПРЕДОЗИРАЊЕ СО ДРОГА И СРЦЕВ УДАР