Ди-Си

Таг
3Вести

НОВИОТ ФИЛМ ЗА СУПЕРМЕН ДОАЃА ВО 2025, ЌЕ ГО РЕЖИРА ЏЕЈМС ГАН

ХЕНРИ КАВИЛ ИЗБРКАН ОД УЛОГАТА НА СУПЕРМЕН САМО ДВА МЕСЕЦА ПО ВРАЌАЊЕТО

„ЏОКЕР“ СНИМЕН ЗА 55 МИЛИОНИ ДОЛАРИ, А СЕ БЛИЖИ КОН ЗАРАБОТКАТА ОД ЕДНА МИЛИЈАРДА