ГРЕЈС ЏОНС МЕ ПРЕГРНА ПО КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ И МИ СЕ ОСТВАРИ ДЕТСКИОТ СОН, ВЕЛИ ДИЏЕЈ ЗОКИ БЕЈБЕ